Ugrás a tartalomhoz
Fotó

Julia Quinn - Csudajó


  • Nem indíthatsz új témát
  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ncorefilmek

ncorefilmek

    u r the greatest

  • Uploader
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2958 hozzászólása van
  • 6422 köszit kapott
Offline

Elküldve: 2013. October. 08 - 03:52

px45578842.jpg
 
 
Két tényt mindenki tud Alexander Ridgelyről. Az egyik, hogy ő Ashbourne hercege. A másik, hogy a házasság nem szerepel a közeli tervei között… 
 
 
Ez egészen addig igaz, míg egy vörös hajú amerikai lány a kocsija elé nem veti magát, hogy megmentse a herceg fiatal unokaöccsét. A lány olyan, amilyennek Alex sosem gondolt volna hölgyet… Okos és humoros, fegyelmezett és bátor. De szolgáló. Nem illik egy rangos arisztokratához… Kivéve, ha a hölgy nem az, aminek látszik… 
Az amerikai örökösnő, Emma Dunster körül tolongnak az angol urak, de ez nem jelenti azt, hogy szándékában állna bármelyikükhöz hozzámenni feleségül; akkor sem, ha beleegyezett, hogy részt vesz a londoni társasági szezon eseményein. 
Amikor titokban, konyhalányruhában kiosont unokanővére londoni házából, csak egy kicsit még élvezni szerette volna az ismeretlenséget a debütálása előtt. Nem gondolta volna, hogy egy veszélyesen jóképű herceg karjában találja magát… és hogy ez a herceg meglehetősen zaklatott lesz, amikor kiderül Emma valódi kiléte. 
Ám úgy tűnik, az igaz szerelem akkor borul virágba, amikor az ember arra a legkevésbé számít, és a szenvedély a legmakacsabb szíveket is képes megolvasztani. 
 
A trilógia további kötetei: 
Ma éjjel táncolnék 
Lent délen, édes… 
 
Könyv címe: Csudajó - Csudajó trilógia sorozat 
Kiadás dátuma: 2013 
Formátum: doc 
 

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj, hogy lásd a linkeket!

 
Jelszó:
ncorefilmek
 

 


  • 0

Megköszönte: 9 felhasználó:
Diablo0212, Puszedlichan, KKata80, eneceladus, nocikaa, zozo02, emilia popa, Zitu, gatto0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó