Ugrás a tartalomhoz

Fotó

RarmaRadio 2.28.6 Bass 2.4Margyar nyelvü rádió és tv csatornák!


  • Nem indíthatsz új témát
  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
lipo

lipo

    óvodás

  • Tag
  • Pipa
  • 8 hozzászólása van
  • 11 köszit kapott
Offline
RarmaRadio 2.28.6 Bass 2.4

kép

A RarmaRadio nevű szoftverrel a hangulatunknak megfelelően tévézhetünk vagy rádiózhatunk, hiszen legalább ezer csatorna kínálatából válogathatunk.
A RarmaRadio nevű szoftver sikeresen kiérdemelheti a világ legszerencsétlenebb nevű szoftvere címet, az elnevezésével ellentétben ugyanis nemcsak rádiózni lehet vele, hanem tévét nézni is. Ebben persze még nem lenne semmi különleges – néhány tévécsatornát bármilyen, erre szakosodott shareware-rel foghatunk (elsősorban európai és Egyesült Államokbeli csatornákat) –, a Raima szoftvere azonban egészen speciális. Kínálatában ugyanis szinte a világ minden országából találhatunk tévécsatornákat, Albániától a Vatikánig, de persze az USA összes állama is helyet kapott (nincs is jobb, mint „eredetiben” nézni a baseballt), sőt még Irakból is van televízióműsor: csak ez utóbbiból hét csatornát foghatunk, ami egy online TV szoftver esetében igen impozáns szám, főleg ha figyelembe vesszük, hogy Irakban nem is nagyon van több csatorna.
A kínálat tehát bőséges: a hazai csatornákból a szokásos HírTV, M1, DunaTV és társai működnek, valamint néhány vidéki állomás.
Ha elegünk van a tévékből, a Raima akkor is kínál még böngésznivalót – nevéhez méltóan rengeteg rádiócsatorna adását hallgathatjuk. Ellentétben a Winamp vagy az iTunes kínálatával, ezek nem internetes rádiók, hanem VALÓDI!!! rádióadók; a magyar kínálat szinte teljes, a SLÁGERTŐL a JUVENTUSIG van itt minden.
Kellemes bónusz szolgáltatás, hogy a rádiók adásait egyetlen gombnyomással rögzíthetjük – csak nyomjuk meg a felső eszköztáron a „Felvétel” gombot, és máris merevlemezünkre kerül a zene.

Data.hu vagy Rapidshare

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj, hogy lásd a linkeket!


Szerkesztve lipo által: 2009. May. 22 - 18:25

  • 0

Megköszönte: 4 felhasználó:
boris71, gillan44, joda790, drasenka0 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó